Meer resultaten voor acrylnagels leiden

acrylnagels leiden
Nagelstudio liz in Leiden nagelstudioliz.jouwweb.nl.
Acrylnagels naturel 30., Let op: Ik doe geen nailart. Welkom bij Nagelstudio/nagelstyliste Liz. Nagelstudio liz is een nagelstudio in Leiden. Door scheuren, breken, bijten, of zwakke nagels is. het niet altijd mogelijk om ook verzorgde nagels of handen te hebben.
Nagelstudio Nail Heaven, Leiden.
Er wordt gewerkt met acryl en gelpolish van het topmerk Magnetic. Er is keus uit de volgende behandelingen.: Verstevigen van de natuurlijke nagel. UV Gel Polish. Mijn naam is Diana Sennef en ik zal er zorg voor dragen dat je met prachtige nagels de nagelstudio weer verlaat.
Goedkope nagels in Leiden: Nu sparen tot 70% op nagels in Leiden GROUPON.nl.
Luxe manicure, naar keuze met een nieuwe set acrylnagels bij Anitas Nagelsalon in Rotterdam. Je nagels worden in elk geval helemaal in de watten gelegd met een paraffinebadje, een handmasker en een massage. Manicure, naar keuze met handmassage en extra's' bij Lili's' Image Beauty Salon in Feijenoord.
Nagelstudio leiden, gelnagels, acrylnagels, nagelbijt-arrangementen.
Alles perfect in harmonie op elkaar afgestemd gewoon bij jou aan huis! Nagelstudio in leiden: Acrylnagels, gelnagels, kunstnagels, acrylnagels naturel, gelnagels french manicure, acrylnagels french manicure, gelnagels naturel, gellak Q, acrylnagels lichtroze, acrylnagels of gelnagels, acrylnagels parelmoer, acrylnagels babyboom, gelnagels.
Nagelstudio leiden All Cosmetics.
Afhankelijk van uw smaak, lifestyle en vorm van uw nagelbed adviseren wij een nagelvorm die perfect bij u past. Acrylnagels zijn gebasseerd op een poeder en een vloeistof.Door een penseel in de vloeistof en daarna in de poeder te dopen ontstaat er een kneedbaar bolletje.
Top2ToeNails Nagelstudio in Leiden Top 2 Toe Nails er is geen betere!
In de salon wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken. Top 2 Toe Nails in Leiden. Top 2 Toe Nails is het adres voor alles op het gebied van nagelstyling, opleidingen en nagelproducten. Ook kun je bij ons terecht voor visagie en het laten zetten van hairextensions.
Nagelstudio Top2ToeNails Nagelstudio in Leiden.
Waar kwaliteit en ontspanning elkaar ontmoeten! De nagelstudio van Top 2 Toe Nails is inmiddels een begrip geworden in Leiden en omstreken, velen tevreden klanten gingen u reeds voor. Onze nagelstylistes bieden professionele dienstverlening en bovendien kunt u zelf kiezen voor welk prijs/kwaliteit niveau u kiest; Wij werken namelijk op basis van prijsdifferentiatie; Wij laten kwaliteit hand in hand gaan met ontspanning en rekenen hiervoor een eerlijke prijs. Met een enorme variƫteit aan behandelingen, waarbij u kunt denken aan manicure, pedicure, maar ook het laten zetten en onderhouden van gelnagels of acrylnagels zijn wij bij uitstek de beste partij voor u.
Nagelstudio in Leiden nagelstudio-info.nl.
U kunt bij mij terecht voor gel en acrylnagels, versteviging. Zwanenzijde 10, Leiden. Nagelstudio morskwartier leiden. Nagelstudio in leiden nieuwe set gelnagels en acrylnagels 25, Solar acryl 30, tevens kunt u terecht voor pedicurebehandelingen. Nagelstudio Nail Heaven Leiden. Nagelstudio aan huis gespecialiseerd in acrylnagels en nailart.
All Cosmetics Nagelstudio in Korevaarstraat, Leiden Treatwell.
Over Reviews Boek nu. Korevaarstraat 33, 2311JT Leiden. 30 min Toon beschrijving. 1 u Toon beschrijving. 1 u Toon beschrijving. Behandeling met diepte reiniging. 1 u 30 min Toon beschrijving. 1 u 30 min Toon beschrijving. Gelnagels nieuwe set. 1 u 15 min 1 u 45 min Toon beschrijving. 1 u 15 min. 1 u 25 min. Met nagels lakken. 1 u 30 min. 1 u 45 min. Acrylnagels nieuwe set.
Nagelstudio leiden All Cosmetics boek nu online.
Tevens opleidings instituut in leiden zuid holland wij verzorgen verschillende opleidingen tot Nagelstyliste en geven workshops en cursussen b.v, schoonheidsspecialiste, Pedicure, Harsen, Epileren verven, wenkbrauwen en wimpers, en make up. Ook verkopen wij nagelproducten en kunstnagelproducten.b.v gels acryls tips enz.

Contacteer ons